Hosting | Website

Interactieve 360° virtuele rondleidingen

01.-

Klantvraag

Over periview.nl

Sinds 2008 houdt Periview zich bezig met het ontwikkelen van hoge resolutie 360° interactieve virtuele rondleidingen voor onder andere hotels, scholen, musea, bedrijfspanden, onroerend goed en showrooms. Het geeft uw bezoeker een goed gevoel en maakt de drempel om bij u te reserveren, langs te komen of gewoonweg contact op te nemen, een stuk lager. Bezoekers ervaren een 360° virtuele rondleiding als een zeer welkome, waardevolle aanvulling op uw website. Het vertelt vele malen meer dan op zichzelf staande foto’s.

02.-

Oplossing

Wat hebben we gedaan?

Voor periview moest er een nieuwe, frisse website worden gemaakt waar potentiële klanten terecht kunnen voor vragen, impressies en waar zij contact op kunnen nemen met Periview. Daarnaast moest de website en alle tours worden gehost op een snelle en ruime server, zodat de (potentiële) klanten altijd en overal de website en tours konden bereiken. Uiteraard met zo min mogelijk wachttijd.

03.-

Resultaat

Resultaat

Een mooie, frisse website staat nu online op een razend snelle server. De tours worden gehost op een nog snellere omgeving met genoeg ruimte voor de komende jaren om op volle toeren vooruit te gaan.

Resultaat bekijken

Contact

Klaar om een project te starten?

We kijken graag met je naar de best passende oplossing.

Neem contact met ons op